Енергетика будинку

Будинок мають фронтон на південь. Південь – чоло будинку. Це найсильніший бік у будинку. Наші пращури вважали південь богом обраною стороною. По південній стороні сонце вдень йде, а сонячне світло необхідне всьому живому. Енергія півдня потрібна для будь-якої життєвої активності, творчості, спілкування. Тому, вітальні завжди мають бути у південній частині будинку. Меблі, фіранки, килимові покриття та все оздоблення вітальні бажано, щоб були світлих тонів. Особливо якщо в міській квартирі вітальня не на півдні і яскравіше освітлення. Рослини природно яскраві, теплі, можна навіть кучеряві. Спальні — це північ, його енергії неквапливі, заколисують, прохолодні. Кольори для спальні вибираються прохолодні та світлі. Рослини, не квітучі, але, ні в якому разі не кучеряві. Інакше чоловік «ув’ється» з дому.

Ділове місце найкраще влаштовувати на заході. Тут добре тримати гроші, ділові папери, ювелірні вироби. Захід це енергія накопичення, ділової активності та грошей. Комп’ютер теж ставлять на західній стороні, а поряд з ним обов’язково має стояти кактус. Щоб нейтралізувати шкідливі випромінювання монітора. Грошове дерево, рослина заходу і покладіть під горщик монету.
Говорять: «Схід – справа тонка». Схід-бік початку, ранку життя. На сході дитячу кімнату робили. Тут доречні кучеряві і швидко зростаючі, а так само часто і багато рослин. Та й більше ставте їх на вікна. Кольори ніжно блакитні, салатові та золотаві. Дід казав: «Якщо хочеш, щоб у твоїй хаті не переводився дитячий сміх, а дорослі діти швидше заводили свої сім’ї, роби вхід зі сходу. Хочеш достатку, але мало діток, став вхідні двері із заходу. Тобі жити і тобі вирішувати. Але не думай серйозно, що це може сильно вплинути на твоє життя. Ти йдеш шляхом Спаса, живеш у Спасі, від тебе самого залежатиме, яким буде твій дім».